Slim tijd besparen met Microsoft Office 365

Je maakt veelvuldig gebruik van Word en Outlook. Excel en PowerPoint is voor de specialisten. Je communiceert nu vooral via Teams. De een gebruikt meer mogelijkheden van de programma's dan de ander, maar iedereen heeft wel zijn of haar strubbelingen. Veel mensen blijven steken bij de basiskennis. De druk op die ene collega die wél wat beter met het programma kan werken is groot. Het gemopper lijkt dagelijkse routine te zijn. Is het werk dan nooit op tijd af?

Officevraagbaak traint alleen ter plekke. Dat kan in Bergen op Zoom zijn of bij jou op de werkplek. Ik reis door het hele land.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Noortje traint in Microsoft Word en Excel, Outlook en PowerPoint. Een combinatietraining Office 365 geeft inzicht in de onderlinge mogelijkheden. Neem contact op voor een training op maat.

Learn@Training | Officevraagbaak

Door op één van de knoppen hieronder te klikken open je de pagina waarop ik enkele mogelijkheden opper die tijdens een training aan bod kunnen komen. Ik leer je geen dingen die je al weet, jij wilt juist tijd besparen door een training te volgen.

Training Microsoft Word
Training Microsoft Excel
Training Microsoft Outlook
Training Microsoft PowerPoint
Training Microsoft 365

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Noortje legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet

"Kwaliteit van de training was goed. Noortje had zichzelf goed voorbereid op de onderwerpen die wij van te voren hadden doorgegeven. Het tempo was ook goed, iedereen kon het goed volgen en de vaart zat er lekker in."

Kim

"Noortje was erg enthousiast, speelde goed in op de vragen en gaf duidelijke voorbeelden waar we in de praktijk mee aan de slag kunnen."

Florence

Noortje heeft veel kennis en legt ook gemakkelijk de link naar de praktijk. Open vrouw, fijn om mee te werken, duidelijk, niet snel van haar stuk gebracht, inlevingsvermogen en humor. Kortom een trainer waar ik wel vaker mee te maken zou willen hebben.

Ingeborg