Office-hulp op maat

Geen zin, geen tijd, geen kennis?

Je hebt geen tijd voor een dag of een paar dagen training. Toch heb je wel die klus die geklaard moet worden. Een beetje ondersteuning zou wel fijn zijn.

Jezelf of je team laten trainen zorgt ervoor dat je op de toekomst bent voorbereid. Er zijn ook situaties denkbaar waarbij je helemaal geen training wilt maar gewoon even het werk "over de schutting" wilt gooien.

Uitbesteden dus. Het is te weinig werk om er een werknemer voor in dienst te nemen, maar teveel werk om het ook nog eens zelf te gaan doen. Ook dan kun je de hulp van de Officevraagbaak inroepen.

Als je (tijdelijk) een paar extra handen nodig hebt kun je de Officevraagbaak inroepen. Dat jaarverslag dat je maar niet voor elkaar krijgt? De tekst ligt er wel maar die lay-out... je weet dat je uren bezig bent om uit te zoeken hoe die tabellen ook weer werkten.

Zou het dan niet veel makkelijker zijn om dit ene stuk uit te besteden? Het is voordeliger dan zelf uitzoeken 😉

Wat kun je zoal uitbesteden?

Bijna alles wat je maar kunt bedenken. Ik geef een aantal voorbeelden:

 • Het jaarverslag in de huisstijl plaatsen.
 • Een “moederblad” in Excel maken.
 • Sjablonen maken in Word of Excel.
 • Een model in PowerPoint opzetten in jouw huisstijl.
 • Een ingewikkelde berekening maken waar je maar niet uitkomt.
 • Een mailing maken in Word met een adreslijst in Excel.
 • Documenten voorzien van een inhoudsopgave en/of index.
 • Een catalogus met afbeeldingen en bijbehorende tekst maken.
 • Je teksten redigeren.
 • Grafieken maken van gegevens.
 • Wat wil je nog meer?

 

 

Partner van

Uitbesteden | Officevraagbaak

Waar?

Jij bepaalt of ik bij jou op kantoor kom werken of dat ik de werkzaamheden voor jou in mijn eigen kantoor uitvoer.

Over de prijs worden we het vast eens. Ik lever (uiteraard) kwaliteit. Ik neem een klus aan op de klus zelf. Ik werk niet met een uurprijs. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.

Ga niet zelf ploeteren…

"*" geeft vereiste velden aan

Naam bedrijf*
Jouw naam*

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Noortje legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet

"Kwaliteit van de training was goed. Noortje had zichzelf goed voorbereid op de onderwerpen die wij van te voren hadden doorgegeven. Het tempo was ook goed, iedereen kon het goed volgen en de vaart zat er lekker in."

Kim

"Noortje was erg enthousiast, speelde goed in op de vragen en gaf duidelijke voorbeelden waar we in de praktijk mee aan de slag kunnen."

Florence