Stuntelen bij een presentatie of niet?

Had ik me daar een grootse presentatie voorbereid… sta ik me daar toch een potje te stuntelen op het podium! Aan het woord is Wouter. Op mijn vraag wát er dan mis ging? Alles. Tja, dat wordt even doorvragen dus. De presentatie bleek hartstikke goed in elkaar te zitten. Maar het presenteren zelf bleek wat hobbels te vertonen.

Wat is er aan de hand?

Wouter ging starten met een spetterende opening. Géén saaie “dit is de datum en wat gaan we doen”-dia maar een pakkende slogan. Alleen… de batterij van de aanwijzer was leeg… er startte dus helemaal niets. De laptop bleek een heel eind weg te staan. De eerste tip die ik hem meteen gaf: zorg altijd voor reservebatterijen en start met nieuwe batterijen.

Oplossing!

Gelukkig werd de laptop snel op een tafeltje dichterbij gezet en kon de presentatie toch doorgang vinden. Maar hoe ging je ook al weer snel naar de volgende dia?

Daarom vind je hier de sneltoetsen in PowerPoint

Vond je deze tip handig?

Wil je meer tips ontvangen? Volg me dan op LinkedIn of Facebook. Daar schrijf ik vaak ook korte tips. Wil je meer weten of misschien wel een training volgen? Bel 06-125 63 799 of stuur het contactformulier in. Dan bel ik jou.

Deel met vrienden