Huisstijl - makkie toch? Of toch niet?

Huisstijl | Officevraagbaak

Je hebt de eerste stappen gezet op het pad van Ondernemerschap, met een hoofdletter, want je bent apetrots. Jouw bedrijf kan starten!

Professioneel!

Ho wacht, is dit de manier om een professioneel bedrijf te starten? Je wilt toch serieus genomen worden? Je wilt toch klanten?! Huisstijl is geen samenraapsel van wat jou wel leuk lijkt. Huisstijl ontwerpen is een vak. Ontwerpers hebben ervoor geleerd. Ze luisteren naar jouw verhaal. Waarom wil jij ondernemer worden? Wat ga je presenteren? Dit alles vertalen zij naar een logo, huisstijlkleuren, lettertype(s). En dáár ga jij mee aan de slag.

Brieven, facturen, e-mail...

Oei, wat zie ik het hier vaak misgaan. Een kleur gebruiken die er wel wat op lijkt, verschillende lettertypes die niet bij de huisstijl horen. Teksten die keer op keer overschreven worden…

Dat wil jij toch niet? Jij wilt professionaliteit uitstralen!

Maar hoe dan?

Ik hoor je bijna denken: leuk gezegd maar hoe doe ik dat dan? Dáár komt de Officevraagbaak om de hoek kijken. Ik vertel jou in klare taal hoe je dit aanpakt.

We maken hierbij gebruik van een huisstijlsheet. Alle stijlen die je gebruikt in jouw schriftelijke communicatie zijn hierin verwerkt. Met jouw kleurcodes en jouw lettertypes.

Vervolgens leer ik je hoe je het in de praktijk gebruikt.

Investering

Lijkt jou dit ook wat? Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor slechts € 375,- leer ik jou in 3 uur tijd* tijdens een privé workshop je eigen huisstijl te implementeren. Je leest het goed: na 3 uur ben jij klaar en gebruik je voortaan je huisstijl in al jouw communicatieve uitingen.

Niet alleen in Word, zeker ook in Outlook. Gebruik je ook Excel en PowerPoint? Geen probleem! Wil je meer informatie? Vul dan het formulier in.

*Bij deze tijdsinvestering ga ik er wel vanuit dat je al de basisbeginselen van Microsoft 365 onder de knie hebt.

Huisstijl | Officevraagbaak

Liever helemaal uitbesteden?

Je hebt geen zin in al dat gedoe. Je wilt liever dat ik het even voor je regel. Ook dat kan!

Jij levert mij je logo en huisstijlkleuren aan (vraag de ontwerper! Die heeft hiervoor een simpel document waar alle informatie in staat).

Voor slechts € 650, - kom ik het ter plekke voor je installeren (tot 3 pc's of laptops). Reiskosten zijn voor jouw rekening.

Huisstijl implementeren?

Wil jij je huisstijl goed implementeren? Ik bied jou een privé workshop:
na 3 uur tijd kom jij voortaan goed voor de dag.

Neem contact met mij op

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil*
Naam bedrijf
Jouw naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.