Online efficiënt en effectief samenwerken

Hoe jouw medewerkers nu samenwerken

Vergaderingen verlopen niet echt efficiënt. Bij de koffiemachine ontstaan mini-vergaderingen (in plaats van de broodnodige hoe-is-het-met-jou-gesprekjes). Er wordt volop naar elkaar gemaild maar de lijn ontbreekt. Projecten verlopen moeizaam. Wie zou dat punt ook al weer oppakken? Het draaiboek wordt niet bijgewerkt. Kortom, je roeit met de riemen die je hebt, maar je komt er niet veel verder mee.

Hoe jouw medewerkers efficiënter kunnen (samen)werken

Online samenwerken is in de huidige maatschappij normaal. De Officevraagbaak leert jou en je medewerkers hoe je software optimaal kunt inzetten om tot een efficiënte samenwerking te komen. Projecten worden beheersbaar. Er zijn geen onnodige vergaderingen meer.

Het resultaat is dat jij en jouw medewerkers de tijd beter kunnen verdelen over de projecten.

Het is over met het gemor op de afdeling. Voortaan wordt er echt samengewerkt. Een win-win-situatie!  Slim, handig en effectief, het motto van de Officevraagbaak.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Noortje traint in Microsoft Teams en Trello. Neem contact op voor een training op maat.

Communicatie online | Officevraagbaak

Kies jouw training voor efficiënter samenwerken:

Microsoft Teams

Trello

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Ze legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet