Learn@Lunchtime

Handige tips over Office, leer terwijl je luncht

Je werkt (bijna) dagelijks met Microsoft Office en je weet dat het slimmer, handiger maar vooral efficiënter kan. Je weet alleen niet precies hoe.

Daarom geef ik maandelijks het webinar Learn@Lunchtime. Je krijgt tips & tricks terwijl je luncht.

Maar dat is niet alles! Je mag tussendoor vragen stellen, maar óók vooraf zodat ik kan kijken of ik jouw vragen al kan beantwoorden in het webinar. Op het inschrijfformulier is ruimte gemaakt om jouw vragen te stellen.

Learn@Lunchtime is een webinar van 3 kwartier. De bijeenkomsten worden nooit opgenomen en kunnen dus ook niet achteraf worden teruggekeken.

Steeds wisselend, altijd leerzaam.

De inhoud van Learn@Lunchtime

We beginnen aan een nieuw jaar... ik krijg nog steeds energie van de Learn@Lunchtime. Gezien de reacties, jullie ook ????

Je hebt vast wel eens de knop Thema gezien in een Office-programma. Wat kun je daar nou mee? Hoe gebruik je het?
Dit is het thema van februari.

In maart (op Goede Vrijdag) licht ik het diamodel in PowerPoint toe. Hoe zorg je ervoor dat jouw presentaties dezelfde opbouw krijgen?

De verwarring rond Drive, OneDrive, Dropbox en SharePoint is nog net zo groot. Tijd om hier dus weer aandacht aan te besteden. Het wordt in april uitgelegd.

Misschien heb je wel heel andere vragen. Stel ze gerust, ze komen wellicht in een volgende Learn@Lunchtime voor het voetlicht.

Wil je meer tips? Kijk dan eens bij de Officetips.

Learn@Lunchtime | Officevraagbaak

De komende maanden...

26 april

28 juni

Notities in allerlei vormen
- eind mei ben ik onderweg -
Thema's - wat voegen ze toe?

Wanneer?

(Bijna) iedere laatste vrijdag van de maand van
12:15 tot 13:00 uur.

Schrijf je gratis in voor de komende Learn@Lunchtime

  • Privacyverklaring

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Noortje legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet

"Kwaliteit van de training was goed. Noortje had zichzelf goed voorbereid op de onderwerpen die wij van te voren hadden doorgegeven. Het tempo was ook goed, iedereen kon het goed volgen en de vaart zat er lekker in."

Kim

"Noortje was erg enthousiast, speelde goed in op de vragen en gaf duidelijke voorbeelden waar we in de praktijk mee aan de slag kunnen."

Florence

Noortje heeft veel kennis en legt ook gemakkelijk de link naar de praktijk. Open vrouw, fijn om mee te werken, duidelijk, niet snel van haar stuk gebracht, inlevingsvermogen en humor. Kortom een trainer waar ik wel vaker mee te maken zou willen hebben.

Ingeborg

Helaas verhinderd?

Kun je deze data niet, meld je dan hieronder aan en ik houd je op de hoogte van de nieuwe data.

  • Privacyverklaring