Learn@Lunchtime

Handige tips over Office, leer terwijl je luncht

Je werkt (bijna) dagelijks met Microsoft Office en je weet dat het slimmer, handiger maar vooral efficiënter kan. Je weet alleen niet precies hoe.

Daarom geef ik maandelijks het webinar Learn@Lunchtime. Je krijgt tips & tricks terwijl je luncht.

Maar dat is niet alles! Je mag tussendoor vragen stellen, maar óók vooraf zodat ik kan kijken of ik jouw vragen al kan beantwoorden in het webinar. Op het inschrijfformulier is ruimte gemaakt om jouw vragen te stellen.

Tot slot: de inhoud van Learn@Lunchtime wordt 'op het laatste moment' bepaald. Zo hebben we al verticaal gezocht in Excel, pasten we paginanummers aan in Word en waren we ook met elkaar in discussie over digivaardigheid. Door jouw vragen door te geven wordt het webinar vorm gegeven.

Steeds wisselend, steeds leerzaam.

De alinea in Word

Wat is de functie van een alinea? Hoe lang mag een alinea zijn? Waar herken je een alinea aan? Dit en meer tijdens de Learn@Lunchtime in september. 😊 Zie ik je daar?

Office spreekuur

Heb jij nu ook een vraag die je graag tijdens het webinar beantwoord zou willen zien? Stuur hem dan in! Wie weet behandel ik hem wel in december...

webinar Learn@Lunchtime | Officevraagbaak

De komende 3 maanden...

30 september
28 oktober
25 november
30 december

Alles over de alinea in Word
Je instellingen in Teams
Automatiseren in Outlook
Alles wat je dit jaar nog wilde vragen

Wanneer?

Iedere laatste vrijdag van de maand van 12:15 tot 13:00 uur.

Schrijf je gratis in voor de komende Learn@Lunchtime

  • Privacyverklaring

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Noortje legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet

"Kwaliteit van de training was goed. Noortje had zichzelf goed voorbereid op de onderwerpen die wij van te voren hadden doorgegeven. Het tempo was ook goed, iedereen kon het goed volgen en de vaart zat er lekker in."

Kim

"Noortje was erg enthousiast, speelde goed in op de vragen en gaf duidelijke voorbeelden waar we in de praktijk mee aan de slag kunnen."

Florence

Helaas verhinderd?

Kun je deze data niet, meld je dan hieronder aan en ik houd je op de hoogte van de nieuwe data.

  • Privacyverklaring