Ga handig samenwerken in Trello

Je denkt dat het werken met Trello wel bekend is bij de medewerkers. In de praktijk blijken ze echter onvoldoende kennis te hebben om het programma effectief in te zetten. Medewerkers mopperen. De werkdruk is hoog. Met een toegespitste training van Officevraagbaak krijgen de medewerkers de essentiële kennis. Het resultaat?
De medewerkers vinden snel hun weg in Trello, werken efficiënter en de werkdruk vermindert.

Slim, handig en efficiënt, dat is het motto van Officevraagbaak.

Projectmatig werken met JanKees | Officervaagbaak

JanKees combineert al een tijdje allerlei apps om structuur aan te brengen in de projecten. Hij had niet echt veel zin om weer een nieuw programma te ontdekken maar zag ook wel in dat er iets moest gebeuren. Iedereen werkte met andere apps. Gebruikersvriendelijk was wel een voorwaarde. De andere medewerkers moesten ook snel wegwijs worden en iedereen moest ermee gaan werken.
Hij vroeg mij, de Officevraagbaak, om hulp. Trello is precies wat bij JanKees en hun organisatie past. 

Met een training op maat werd het werken met Trello al snel alsof ze nooit anders hadden gedaan. 

Dunya is een zzp'er die veel verschillende mensen om zich heen heeft verzameld. Zo helpt iemand haar met social media, een ander met backoffice taken, een derde met de boekhouding en nummer vier neemt de dagelijkse planning voor zijn rekening. Het team groeit naarmate haar bedrijf groeit. En juist daarvoor zocht Dunya een app die haar overzicht zou geven. Niet alleen haar, maar haar hele team. Toen ze hoorde over Trello was ze meteen verkocht. Een training door de Officevraagbaak voor haar en haar team zette haar verder op het juiste spoor. 

Projectmatig werken met Dunya | Officevraagbaak

Wat zijn de mogelijkheden voor een training in Trello?

De trainingen worden op maat voor jouw bedrijf gemaakt. Om een idee te geven van de mogelijke onderwerpen volgt hier een lijst welke ik heb samengesteld uit de meest gestelde vragen, zowel beginnersvragen als vragen welke door gebruikers gesteld worden die er al langer mee werken.

 • Hoe maak ik een planning in Trello?
 • Kan ik meerdere teamleden toegang geven?
 • Kunnen teamleden zelf items toevoegen?
 • Wat als ik een bord puur voor mezelf wil houden?
 • Hoe houd ik het overzicht?
 • Kan ik deadlines instellen?
 • Krijg ik een melding over deadlines?
 • Hoe weten de teamleden dat er nieuwe items zijn toegevoegd?
 • Is er een manier om de status van een taak te bewaken?
 • Kan ik externe gasten toevoegen aan het bord?
 • Kunnen deadlines ook gesynchroniseerd worden met de Google kalender?
 • Kan ik Trello ook op mijn telefoon gebruiken?

Investering

De duur van een training is afhankelijk van de gekozen onderwerpen en het kennisniveau van de deelnemers. Wanneer je nu 3 uur van je tijd investeert, levert het je straks zeker drie maanden tijdswinst op!

Een ochtend- of middagsessie in De Suikerfabriek kost € 195,- ex btw per persoon. Een ochtend- én middagsessie is inclusief luxe lunch.

Wil je liever een één-op-één-workshop? Een ochtend- of middagsessie kost dan € 395,- ex btw.

Je hebt zelf de beschikking over een pc of laptop, waarop Windows en Microsoft 365 geïnstalleerd is.

Groepsgrootte en niveau

Beginners en gevorderden plaats ik het liefst in aparte groepen, zodat ieder op zijn of haar eigen niveau alles uit de training kan halen. Interne trainingen op locatie geef ik voor groepen van maximaal 8 personen. Zo blijft persoonlijke aandacht gewaarborgd.

Locatie en tijd

Ik verzorg de training in De Suikerfabriek, Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom. De groepsgrootte is maximaal 4 deelnemers. Je kunt kiezen uit:

 • de ochtendsessie van 9.30 uur tot circa 13.00 uur;
 • de middagsessie van 13.30 uur tot circa 17.00 uur.

Maar ik geef de training ook op locatie, gewoon bij jou op kantoor!

Officevraagbaak nodig?

Wil jij Trello ook echt goed gaan gebruiken? Dat je snapt hoe het programma werkt? Dat je er met plezier mee werkt in de praktijk? Meld je (team) dan aan voor de training, dan gaan we samen aan de slag!