Efficiënt structureren van mail en planning

Hoe jouw medewerkers nu communicatiesoftware gebruiken

Documenten worden naar elkaar gemaild, ze staan op verschillende plekken opgeslagen. Wat is nu de laatste versie? De agenda wordt gebruikt als takenrooster. De prullenbak zit vol met mailtjes die nu niet meteen nodig zijn maar misschien in de toekomst… Het aantal post-its is nauwelijks te overzien.

Hoe jouw medewerkers efficiënter kunnen (samen)werken

De Officevraagbaak leert jouw medewerkers hoe ze structuur kunnen aanbrengen in het samenwerken en plannen. Tijdens de training werk je in je eigen programma waardoor de kennis beter blijft hangen. Niet alleen hoe, maar ook waarom je structuur aanbrengt. Het onnodige mailverkeer zal flink afnemen, efficiency is het toverwoord.

Het resultaat is dat jouw medewerkers tijd over gaan houden voor andere echt waardevolle werkzaamheden.

Het is over met het gepruttel op de afdeling. Voortaan wordt er echt samengewerkt. Een win-win-situatie!  Slim, handig en effectief, het motto van de Officevraagbaak.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Noortje traint in Microsoft Outlook en OneNote. Deze trainingen kunnen ook gecombineerd worden. Neem contact op voor een training op maat.

Structureren | Officevraagbaak

Kies jouw training voor efficiënter structureren:

Microsoft Outlook

OneNote

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Ze legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet