Optimaal resultaat met tekstverwerking

Hoe jouw medewerkers nu teksten verwerken

Je medewerkers maken veelvuldig gebruik van een tekstverwerkingsprogramma. De een is hier wat sneller mee dan de ander, maar iedereen heeft wel zijn of haar strubbelingen. Vele medewerkers blijven steken bij de basiskennis. De druk op die ene collega die wél wat beter met het programma kan werken is groot. Het gemopper lijkt dagelijkse routine te zijn. Het lijkt wel of het werk nooit op tijd af is.

Hoe jouw medewerkers effectiever kunnen werken

Tijdens een training bij jou op de werkvloer brengt de Officevraagbaak jouw medewerkers de vereiste kennis bij die direct toepasbaar is in de werksituatie. Er wordt gewerkt met de eigen documenten waardoor de kennis beter blijft hangen. Functies die je medewerkers nooit zullen gebruiken worden ook niet aangeleerd.

Het gemopper is over. Die éne collega wordt ontlast. Een win-win-situatie! Slim, handig en efficiënt, het motto van de Officevraagbaak.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Noortje traint in Microsoft Word en Google Documenten. Neem contact op voor een training op maat.

Tekstverwerking | Officevraagbaak

Kies jouw training voor efficiënter tekstverwerken:

Microsoft Word

Google Documenten

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Ze legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet