Zet Prezi effectief in

Als een prezi echt goed in elkaar moet zitten vergt dat meer kennis. Kennis die meestal niet aanwezig is bij je medewerkers. Daardoor kan de werkdruk te hoog worden. Met een toegespitste training van Officevraagbaak krijgen jouw medewerkers de noodzakelijke kennis. Indien mogelijk maken we samen een presentatie die ook daadwerkelijk gegeven gaat worden. Zo beklijft de training ook echt. Het resultaat? Jouw medewerkers maken indrukwekkende prezis! Omdat er efficiënter wordt gewerkt vermindert de werkdruk.

Slim, handig en efficiënt, dat is het motto van Officevraagbaak.

Mieke werkt met Prezi | Officevraagbaak

Een prezi kan iedereen maken! Mieke las over de honderdduizenden prezis die over het internet zwierven. Een kind kan de was doen, toch? Maar dat bleek minder makkelijk dan ze gedacht had. Het begon al dat ze niet wist wáár ze moest beginnen. Misschien juist wel door het enorme aanbod liep ze vast. Hoe doen die anderen dat? Ook Mieke riep de hulp in van de Officevraagbaak en leverde toen een spetterende prezi af.

Lars wil de huisstijl toepassen in deze én de volgende prezis. Een sjabloon invullen lukte hem al wel. Hij had geen tijd zelf het wiel nog eens uit te vinden. Zijn collega’s konden hem ook niet echt verder helpen. Hij deed navraag of er ook trainingen voor Prezi waren die verder gingen dan een simpele prezi in elkaar zetten. Zo kwam Lars bij de Officevraagbaak terecht. Samen met zijn team heeft hij een training gevolgd die speciaal voor hun geschreven werd. Voortaan is hun merk duidelijk zichtbaar in al hun prezis.

Lars werkt met Prezi | Officevraagbaak

Wat zijn de mogelijkheden voor een training in Prezi?

De trainingen worden op maat voor jouw bedrijf gemaakt. Om een idee te geven van de mogelijke onderwerpen volgt hier een lijst welke ik heb samengesteld uit de meest gestelde vragen, zowel beginnersvragen als vragen welke door gebruikers gesteld worden die er al langer mee werken.

 • Hoe maak je een Prezi?
 • Afbeeldingen en foto’s toevoegen.
 • Wat zijn schermafbeeldingen en hoe maak je die?
 • Met welk sjabloon moet je starten?
 • Kun je ook opsommingstekens gebruiken?
 • Hoe weet ik welke volgorde gebruikt wordt?
 • Kan ik de volgorde zelf veranderen?
 • Hoe maak je een eigen huisstijlsjabloon zodat al jouw Prezi's dezelfde professionele uitstraling hebben.
 • Kan ik ook een oude PowerPoint-voorstelling ombouwen tot een Prezi?
 • Wat komt er allemaal extra kijken bij het geven van een goede presentatie?

Investering

De duur van een training is afhankelijk van de gekozen onderwerpen en het kennisniveau van de deelnemers. Wanneer je nu 3 uur van je tijd investeert, levert het je straks zeker drie maanden tijdswinst op!

Een ochtend- of middagsessie in De Suikerfabriek kost € 195,- ex btw per persoon. Een ochtend- én middagsessie is inclusief luxe lunch.

Wil je liever een één-op-één-workshop? Een ochtend- of middagsessie kost dan € 395,- ex btw.

Je hebt zelf de beschikking over een pc of laptop, waarop Windows en Microsoft 365 geïnstalleerd is.

Groepsgrootte en niveau

Beginners en gevorderden plaats ik het liefst in aparte groepen, zodat ieder op zijn of haar eigen niveau alles uit de training kan halen. Interne trainingen op locatie geef ik voor groepen van maximaal 8 personen. Zo blijft persoonlijke aandacht gewaarborgd.

Locatie en tijd

Ik verzorg de training in De Suikerfabriek, Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom. De groepsgrootte is maximaal 4 deelnemers. Je kunt kiezen uit:

 • de ochtendsessie van 9.30 uur tot circa 13.00 uur;
 • de middagsessie van 13.30 uur tot circa 17.00 uur.

Maar ik geef de training ook op locatie, gewoon bij jou op kantoor!

Officevraagbaak nodig?

Wil jij Prezi ook echt goed gaan gebruiken? Dat je snapt hoe het programma werkt? Dat je er met plezier mee werkt in de praktijk? Meld je (team) dan aan voor de training, dan gaan we samen aan de slag!