Microsoft Office trainingen voor beginners en gevorderden

Hoe kan ik snel berekeningen maken in Excel? Ik wil die plaatjes mooi verwerken in Word maar dat lukt maar niet. Waarom is mijn Outlook zo traag? Herkenbaar? Dit soort frustraties kunnen eenvoudig voorkomen worden. Voor gebruikers van de Microsoft Office-programma’s is er Officevraagbaak. Regelmatig post ik nieuwe tips, maar je kunt ook een training of workshop bij me volgen als je echt meer wilt weten en het niet allemaal zelf wilt uitzoeken.

Officevraagbaak biedt verschillende diensten aan binnen het softwarepakket van Microsoft Office. Zowel trainingen voor beginners als gevorderden. Maar ook als vraagbaak op de werkvloer: ik help je met al je vraagstukken terwijl jij doorwerkt.

Bekijk het overzicht van alle trainingen die ik aanbied, je kunt ook een inhouse training op maat vragen.

Mijn ruime aanbod aan Microsoft Office trainingen

Waarom kiezen voor een Inhouse training?

Jij en je teamgenoten stuiten op een tekort aan kennis in Microsoft Office. Je hebt geen tijd om alleen of samen met je team naar de andere kant van het land te reizen om een training te volgen. Daarbij vrees je dat het een cursus van één uit een dozijn zal zijn waar net niet behandeld wordt wat je wel graag zou willen weten. En eigenlijk zou je ook wel willen werken met je eigen praktijkvoorbeelden.

Daarom kies je voor een inhouse training.

microsoft expert

Microsoft OneNote

Workshop OneNote in een notendop

Al je notities, links, gedachten, alles wat je anders op een papiertje zou schrijven, ga je voortaan digitaal bewaren.