Snel geholpenDoor een Microsoft Office-expertTientallen gratis tips

Microsoft Office trainingen voor beginners en gevorderden

Waarom lukt het nu niet om die cijfers naar links te krijgen in Excel? En hoe kan het dat mijn tekst steeds verspringt in Word? Herkenbare frustraties die eenvoudig voorkomen kunnen worden. Voor gebruikers van de Microsoft Office-programma’s is er Officevraagbaak. Ik ben jouw persoonlijke hulpdienst die je helpt met allerlei verschillende problemen rondom Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ook kan ik je meer leren over Microsoft OneNote.

Officevraagbaak biedt verschillende diensten aan binnen het softwarepakket van Microsoft Office. Zowel trainingen voor beginners als gevorderden, tot de vraagbaak op de werkvloer: ik help je met al je vraagstukken.

Bekijk het overzicht van alle trainingen die ik aanbied, je kunt ook een training op maat vragen.