Snel geholpenDoor een Microsoft Office-expertTientallen gratis tips

Microsoft Office trainingen voor beginners en gevorderden

Hoe kan ik snel berekeningen maken in Excel? Ik wil die plaatjes mooi verwerken in Word maar dat lukt maar niet. Waarom is mijn Outlook zo traag? Herkenbaar? Dit soort frustraties kunnen eenvoudig voorkomen worden. Voor gebruikers van de Microsoft Office-programma’s is er Officevraagbaak. Regelmatig post ik nieuwe tips, maar je kunt ook een training of workshop bij me volgen als je echt meer wilt weten en het niet allemaal zelf wilt uitzoeken.

Officevraagbaak biedt verschillende diensten aan binnen het softwarepakket van Microsoft Office. Zowel trainingen voor beginners als gevorderden. Maar ook als vraagbaak op de werkvloer: ik help je met al je vraagstukken terwijl jij doorwerkt.

Bekijk het overzicht van alle trainingen die ik aanbied, je kunt ook een inhouse training op maat vragen.