Het maximale effect bij presentaties

Hoe jouw medewerkers nu presenteren

Een oude presentatie wordt opnieuw gebruikt. Je medewerkers hebben geen idee hoe een spetterende presentatie gemaakt kan worden. Tijdens het presenteren worden voornamelijk de teksten opgelezen die al op de slides staan. Filmpjes willen niet afdraaien. Ze worstelen zich zo goed mogelijk door de presentatie heen.

Hoe jouw medewerkers echt gaan pres(en)teren

Met hulp van de Officevraagbaak maken jij en jouw medewerkers aansprekende, professionele presentaties. Presentaties waarover nog lang wordt nagepraat. We kijken naar wat er nu nodig is. Welke vaardigheden zijn nodig om ook in de toekomst inspirerende presentaties te kunnen neerzetten?

Buiten het maken van de presentatie zelf besteden we ook aandacht aan programma's die zijdelings verband houden met presenteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Canva of Irfanview.

Vanaf nu geen gestuntel meer bij het presenteren. Voortaan krijg je positieve reacties op professionele presentaties. Een win-win-situatie!  Slim, handig en effectief, het motto van de Officevraagbaak.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Noortje traint in Microsoft PowerPoint en Prezi. Neem contact op voor een training op maat.

Presenteren | Officevraagbaak

Kies jouw training voor effici├źnter presenteren:

PowerPoint

Prezi

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Ze legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet