Learn@Lunchtime

Handige tips over Office-tools terwijl jij luncht

Je werkt (bijna) dagelijks met Microsoft Office en je weet dat het slimmer, handiger maar vooral efficiënter kan. Je weet alleen niet precies hoe.

Daarom heb ik de maandelijkse Learn@Lunchtime gemaakt. Je krijgt tips & tricks terwijl je luncht. Na afloop krijg je per mail een samenvatting zodat je altijd nog even terug kunt grijpen naar de inhoud.

Dat is niet alles! Je mag tussendoor vragen stellen, maar óók vooraf zodat ik kan kijken of ik jouw vragen al kan beantwoorden in het webinar. Op het inschrijfformulier is ruimte gemaakt om jouw vragen te stellen.

Natuurlijk kan het zijn dat een thema jou niet aanspreekt omdat je nooit met dat programma werkt. Maar misschien geven de tips tijdens het webinar jou een duwtje om juist wél met die tool te gaan werken. Er zijn dit jaar nog 4 verschillende thema’s.

Gebruik OneNote!

Waarom zou je eigenlijk OneNote gebruiken? Als je net zoals ik gek bent op notitieboekjes... die overal en nergens slingeren en die je nooit kunt vinden wanneer je ze echt nodig hebt? Schreef ik het in het paarse of in het turquoise boekje? Tips!!

Tools om je werk te stroomlijnen

Werk je veel samen met andere zelfstandige professionals of een team? Of wil je wel eens lijn aanbrengen in jouw projecten zodat je nooit over een deadline heengaat? Wat zijn de handigheidjes om niet tig programma's hiervoor te hoeven gebruiken.

Slimme Windows-tips

Vele tips om het werken met Windows een stuk sneller te laten verlopen. Ook leg ik uit wat het verschil is tussen OneDrive en SharePoint en waarom je beter niet op het bureaublad kunt opslaan. Waar let je op als je een mappenstructuur opstelt zodat je alles snel kunt terugvinden? Kortom veel handigheidjes die jou heel wat tijd gaan besparen.

Learn@Lunchtime | Officevraagbaak

De thema's van 2021 op een rij

29 oktober
26 november
17 december

Gebruik OneNote!
Hoe kun je je werk stroomlijnen?
Slimme Windows-tips

Wanneer?

Iedere laatste vrijdag van de maand (in december iets eerder) van 12:15 tot 13:00 uur.

Schrijf je gratis in voor de komende Learn@Lunchtime

  • Privacyverklaring

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Noortje legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet

"Kwaliteit van de training was goed. Noortje had zichzelf goed voorbereid op de onderwerpen die wij van te voren hadden doorgegeven. Het tempo was ook goed, iedereen kon het goed volgen en de vaart zat er lekker in."

Kim

"Noortje was erg enthousiast, speelde goed in op de vragen en gaf duidelijke voorbeelden waar we in de praktijk mee aan de slag kunnen."

Florence

Helaas verhinderd?

Kun je deze data niet, meld je dan hieronder aan en ik houd je op de hoogte van de nieuwe data.

  • Privacyverklaring