Learn@Home

Leer ook het antwoord op de meest gestelde vragen

Je hebt geen tijd voor een dag of een paar dagen training, je wilt graag tussendoor wat opsteken van Word of  Excel. Je zoekt een training die je zelfstandig kunt volgen. Een beetje ondersteuning zou wel fijn zijn.

Weet je wat de meest gestelde vraag in de training Word is? Hoe breng ik structuur aan in mijn documenten. Als ik dan verder vraag blijkt dat je graag meer wil weten over het indelen van de alinea en hoe de inhoudsopgave goed tot stand komt. Ook worden veel vragen gesteld over tabellen en kolommen, de kop- en de voetteksten.

De oh's en ah's zijn niet van de lucht als ik uitleg hoe je snel stukken tekst, zelfs mét een afbeelding zoals bijvoorbeeld je logo, kunt toevoegen.

Deelnemers aan trainingen worden pas echt blij als ik alles over het rekenen met tijd uitleg. Maar in de videoworkshop leer ik je nog veel meer tips & tricks, zoals het snel werken met unieke cellen en handigheidjes in databases. Maar ook de altijd terugkerende vraag of ik draaitabellen wil uitleggen.

Pilot videoworkshop

Op 1 juli komen de pilot videoworkshops voor Word en Excel live. Lijkt het jou leuk om één van de pilotdeelnemers tegen sterk gereduceerd tarief te zijn? Neem dan vooral contact met me op!

Per 1 januari 2021 worden de videoworkshops voor
€ 49,95 aangeboden. De pilotprijs is € 25,-.

Learn@Home | Officevraagbaak

Waar?

Bij jou thuis! Op de bank, in bad of bed. Jij bepaalt zelf waar je wilt leren.

De video's en de pdf's staan in een beschermde omgeving. De pdf's kun je ook downloaden.

Je kunt de video's net zo vaak bekijken als je zelf wilt.

Bekijk de video's waar je wilt | Officevraagbaak

Ervaringen van cursisten

"Het was een goede en leuke training waarbij op een rustige en begrijpelijke manier werd uitgelegd. Duidelijke voorbeelden en voldoende ruimte voor vragen en oefeningen."

Patrick

"Het was prettig van jou een training te krijgen, nu voel ik me een stuk zekerder!"

Regina

"Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende training, ik vond het een fijne en leerzame training."

Mariska

"Bedankt voor het e-book Noortje, een prima aanvulling op je goede cursus, waar ik al veel plezier van heb gehad. Ik snapte nooit wat van draaitabellen en nu dus wel!"

Jos

"Het was een leerzame dag die ik als zeer prettig heb ervaren. Noortje wist alles zeer goed uit te leggen, het tempo waarmee ze de lesdag afwerkte was voor mij goed bij te houden."

Jan

"Een super goede training, er wordt op een rustige en begrijpelijke taal gesproken waardoor je meer opneemt. Iedere keer als je het niet begreep of het niet kon vinden kwam Noortje je persoonlijk helpen."

Miranda

"Noortje had een op maat gesneden handleiding geschreven met veel praktische tips, voorbeelden en uitleg. Tijdens de training hebben we ook veel praktische 'hoe doe je dit?'- vragen behandeld. Dat was erg fijn en nuttig. Noortje heeft ons op een prettige manier door de training geleid. Haar praktijkkennis en -ervaring was meteen duidelijk, doordat zij op het grote scherm voorbeelden liet zien. Als we meer tijd hadden gehad, was het misschien een goed idee geweest om ook te oefenen, maar zo was de training ook prima. Ik heb thuis de handleiding nog eens nagelezen en ik ga ermee oefenen, zodat ik veel sneller en effectiever met Word aan de slag kan gaan."

Eric

"Goed dat Noortje bij leervragen aansluit, daar heb je het meeste aan. Ze is gezellig en open in haar uitstraling, dat werkt stressverlagend op de cursist."

Wies

"De inhoud van de training was erg leerzaam. Noortje legde duidelijk en langzaam uit (wat fijn was). Genoeg pauzes en handige trucjes geleerd."

Manon

"Een hele prettige, leerzame les! Tempo, kennis van docent en heldere uitleg zorgen voor kennis die je bijblijft! Een zeker vertrouwen waardoor de leerling zich vrij voelde om vragen te stellen. Heel prettig!"

Annet

"Kwaliteit van de training was goed. Noortje had zichzelf goed voorbereid op de onderwerpen die wij van te voren hadden doorgegeven. Het tempo was ook goed, iedereen kon het goed volgen en de vaart zat er lekker in."

Kim

"Noortje was erg enthousiast, speelde goed in op de vragen en gaf duidelijke voorbeelden waar we in de praktijk mee aan de slag kunnen."

Florence